Even voorstellen:

Ton Dreuw: banjo en zang

Ton speelt op een 5 string banjo (een Deering Calico) up tempo bluegrass en americana. Zijn grote voorbeeld is Earl Scruggs. Er plezier in hebben om samen met anderen muziek te maken, is volgens hem belangrijker voor het resultaat dan individuele virtuositeit. Zijn motto: keep on picking! 

Margriet Dreuw-Houben: accordeon en zang.

Al sinds jonge leeftijd is Margriet bezig met muziek maken: blokfluiten, mondharmonica, melodica, gitaar. Zelf ontdekken, liedjes spelen en zingen in koortjes.

Op latere leeftijd kwam haar grote passie accordeon spelen daarbij. Vooral texmex-, cajunmuziek en bluegrass/americana zijn favoriet. Flaco Jimenez is hiervan een goed voorbeeld. Samen spelen en zingen is geweldig om te doen. Alle instrumenten komen tot hun recht bij onze muziek. Samenzang is daar een belangrijk onderdeel van!   

Jan Vossen: contrabas en zang

Afkomstig uit Thorn maar al jaren woonachtig in Roermond. Heeft conservatorium gedaan, jaren schoolmuziekles gegeven, leidt diverse ensembles, speelt in symfonieorkesten, in ensemble El Cambio, zijn huis lijkt wel een muziek-museum, kortom: Jan ademt muziek, Jan IS muziek! 

Henk Tillemans: gitaar en zang

Op de middelbare school interesse gekregen in muziek, vooral Dylan,
Later in het algemeen Americana in de breedste zin van het woord.
Mezelf gitaar leren spelen, op gehoor.

Ine (Tillemans-)Janssen: gitaar, mandoline en zang.

Ine speelt gitaar vanaf haar 15e, en is dit nog lang niet moe! Ze is gitaardocente van beroep, en heeft er veel plezier in om andere mensen warm te maken voor de passie van de muziek. Muziek maken is geweldig, SAMEN muziek maken nog mooier!

Klik hier voor haar website

Henk Saes

Het jongste lid van de band, zowel in leeftijd als in verbondenheid. Toen hij 20 was koos hij voor de bas en heeft nooit iets anders willen spelen. Alle muziek met een volkse inslag doet zijn hart sneller kloppen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb